Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Και η δικηγόρος Νικολέτα Μαντέλλου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό "ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"

Oι νέοι μπαίνουμε στην πρώτη γραμμή. Πάμε την Άρτα μπροστά. Με ήθος, αξιοπρέπεια, σεμνότητα και όραμα για την πόλη μας.

Η Άρτα διαθέτει άφθονη «πρώτη ύλη» την οποία πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε σωστά.

Η Άρτα πρέπει επιτέλους να κάνει βήματα μπροστά και να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ήπειρο.

O εύφορος κάμπος μας, τα βυζαντινά μας μνημεία, τα φυσικά στολίδια της πόλης μας, το επίπεδο του αθλητισμού στην πόλη μας είναι ένα μέρος αυτής της «ύλης».

Η καθημερινότητά μας πρέπει να βελτιωθεί και αυτό μπορεί να συμβεί.Οι λύσεις υπάρχουν και είναι εφικτές. Οι αρτινοί πολίτες τις συζητάμε μεταξύ μας. Αρκεί να ακουστεί η Φωνή μας. Τα θέματα είναι πολλά.

Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισα να ζητήσω την στήριξη των συμπολιτών μου στις επερχόμενες εκλογές είναι η περιοχή που μεγάλωσα και ζω, το Σκοπευτήριο – Άνω Πόλη. Πρόκειται για μια περιοχή παρατημένη κυριολεκτικά, παρά το γεγονός ότι εκεί υπάρχει το παραλίμνιο πάρκο, μεγάλο μέρος του περιαστικού δάσους, η μια εκ των δύο εισόδων της πόλης, το κλειστό γυμναστήριο Άρτας κλπ. Μέρη που αν αποκτήσουν την προσοχή των αρμοδίων είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη ολόκληρη την πόλη.

Η Άρτα πρέπει να πάει βήματα μπροστά με νέους ανθρώπους, νέες ιδέες και προτάσεις, κοιτώντας επιτέλους το μέλλον αυτού του τόπου. Και προσωπικά θα παλέψω γι αυτό.