Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρουσιάζει τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»

Καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο, ο Γιάννης Μώραλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσήλθαν στην αίθουσα Red 1925 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» για να ξεδιπλώσουν το όραμα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» για το πρώτο λιμάνι της χώρας, την επόμενη πενταετία. Είναι η επίσημη παρουσίαση των των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού που θριάμβευσε το 2014 και ζητά την ανανέωση της εμπιστοσύνης του πειραϊκού λαού.

Μόλις κόπασαν τα χειροκροτήματα πήρε το λόγο ο Γιάννης Μώραλης και θύμισε σε όλους τους παρευρισκόμενους τα σημαντικά έργα που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του. Τα έργα, πολλά από τα οποία ολοκληρώθηκαν, και άλλα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς είναι μακράς πνοής, έργα υποδομής που θα διαρκέσουν για δεκαετίες. 

Εκανε μία παύση ο Γιάννης Μώραλης και στράφηκε στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με τον οποίο ξεκίνησε μαζί αυτή τη μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια. «Αποκτήσαμε τη χαμένη περηφάνια μας και αποκτούμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον Πειραιά» τόνισε ο Γιάννης Μώραλης, σημειώνοντας πως «βρήκαμε ένα δήμο σε οικονομική ασφυξία, βρήκαμε μια χαμένη χρονιά για όλη τη χώρα».«Το 2014 βάλαμε τον πήχη ψηλά. Βάλαμε την ψυχή μας, τη δουλειά μας, καταφέραμε πολλά» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος εξαίροντας την προσφορά του κ. Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στην πόλη του Πειραιά.