Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Νικολέτα Μαντέλλου: Μια δυναμική παρουσία στον συνδυασμό "Γέφυρα στο Μέλλον"

Η Νικολέτα Μαντέλλου, είναι δικηγόρος Άρτας εν ενεργεία, πτυχιούχος ΑΠΘ, πρώην μέλος Δ.Σ.Θ., νέα και δυναμική γυναίκα, με λόγο και άποψη και με καταγωγή από τα  Θεοδώριανα και το Μακρύκαμπο Λεπιανών Άρτας.

Οι γνώσεις και η εμπειρία της την καθιστούν πολύτιμη συνεργάτιδα στην Άρτα, που θέλει να δημιουργήσει ο Ιωάννης Παπαλέξης. Μια Άρτα, έναν Δήμο, που θα απαντά πειστικά στις προκλήσεις και τα σύνθετα προβλήματα, που καθημερινά πλέον αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.

"Στόχος μου, αναφέρει, είναι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προβολή του Δήμου μας,  στην ανάδειξη των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων και κυρίως στην αλλαγή της προοπτικής του τόπου μας. Οι φωνές στα  κέντρα λήψης των αποφάσεων χρειάζονται ανανέωση, οι νέοι του Δήμου μας πρέπει να
εκπροσωπηθούν και να έχουν τη δική τους φωνή.

Η πόλη μας έχει ανάγκη το σχέδιο, την οργάνωση, την συνέπεια και τη διαφάνεια. Ο φαύλος κύκλος των έργων βιτρίνας και του «ράβε ξήλωνε» πρέπει να κλείσει, καθώς οι γειτονιές της Άρτας αναμένουν καρτερικά έργα ουσίας-υποδομής και ταυτόχρονα βλέπουν «έργα» χωρίς πρόγραμμα και χωρίς αισθητικό αποτέλεσμα.

Η πολιτιστική- ιστορική ταυτότητα της πόλης μας, δέχεται συνεχώς πλήγματα και ο πολιτισμός δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως όχημα αυτοπροβολής και εξυπηρέτησης προσωπικών φιλοδοξιών.

Η αλλαγή είναι μονόδρομος και στο πλαίσιο αυτό συμπράττω με τον συνδυασμό "Γέφυρα στο Μέλλον".

Οραματίζομαι η Άρτα να γίνει προορισμός, να υπάρξει μέσα από βιώσιμη ανάπτυξη, με έργα ουσίας και θέσεις εργασίας για όλους.

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία στη δικηγορία μπορεί να είναι αυτή εργαλείο, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό, διότι πρέπει όλοι μας, ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι, να αναλογιστούμε πόσα πολλά μπορούμε και πώς μπορούμε να προσφέρουμε

Η αλλαγή δεν θα έρθει αν περιμένουμε κάποιο άλλο πρόσωπο ή κάποια άλλη εποχή.
Εμείς είμαστε εκείνοι που περιμένουμε.
Εμείς είμαστε η αλλαγή που αναζητούμε.
Η Άρτα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ…

Νικολέτα, σου ευχόμαστε Καλή επιτυχία!