Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Περικλής Μίγδος "καλπάζει" προς την σαρωτική νίκη στον Δήμο Γεωργίου Καραισκάκη. Αστροχώρι Πέρδικα Μηλιανά σήμερα

"Καλπάζει" πραγματικά ο συνδυασμός "Ανοιχτοί Ορίζοντες" του Περικλή Μίγδου!

Όλοι οι δημότες αυτού του τόπου - δεν είναι αχάριστοι και - αντιλαμβάνονται ποιος ενδιαφέρεται ανιδιοτελώς, ποιος είναι πανταχού παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα που απασχολούν τον Δήμο και τους δημότες του!

Σε όλες τις ομιλίες και στις ασφυκτικά - από κόσμο - γεμάτες αίθουσες ή καφενεία ο
 "απλός και πανταχού παρών Δήμαρχος" επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι:

«Η αγάπη για το Δήμο μας δεν μπορεί να μπει ούτε σε στεγανά, ούτε σε καλούπια. 

Το γνωρίζετε καλά! Το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, το αποδεικνύουμε και σήμερα με την παρουσία στο συνδυασμό μας ανθρώπων απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους. 

Πολίτες άξιους, με διάθεση να προσφέρουν και να αντισταθούν σε παντός είδους πιέσεις και εκβιασμούς, που είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν το καθεστώς ανυπαρξίας και δημοσίων σχέσεων, που ενδιαφέρεται μόνο για τη διατήρηση της εξουσίας με κάθε κόστος!».

Ο Περικλής Μίγδος κάνει πάντα λόγο για μια μεγάλη πρωτοβουλία, που δημιουργήθηκε για να
καλύψει την ανάγκη πολιτών να εκφράσουν την αγωνία και τη διάθεσή τους να αγωνιστούν για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Γεωργίου Καραισκάκη, ώστε, όπως είπε:

-Να έχουμε ένα Δήμο αποτελεσματικό και ανοιχτό στους πολίτες.

-Να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε τα μικρά και μεγάλα έργα που θα διασφαλίσουν το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας.

-Να συνεχίσουμε να διεκδικούμε για να διασφαλίζουμε μόνιμα τους αναγκαίους πόρους και να
κάνουμε τον Δήμο Καραισκάκη πρότυπο ισόρροπης και ισότιμης ανάπτυξης.

-Να συνεχίσουμε να διαχειριζόμαστε με διαφάνεια και λογοδοσία τις δημόσιες υποθέσεις.

Όπως είπε, «η μάχη στον Δήμο Γεωργίου Καραισκάκη είναι μια μάχη για το μέλλον».

Ο κ. Μίγδος απηύθυνε πρόσκληση για κινητοποίηση και συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου.

«Σας καλούμε, είπε, να πάρουμε όλοι μαζί την υπόθεση του Δήμου Γεωργίου Καραισκάκη στα χέρια μας, σε μία συλλογική, δημοκρατική και ανιδιοτελή δημοτική παράταξη που μπορεί να πάει τον τόπο μας ακόμη πολλά βήματα μπροστά. 

Σε μια νέα και ελπιδοφόρα προσπάθεια, που συνθέτει τη δημιουργικότητα της νέας γενιάς με την εμπειρία και τη γνώση ανθρώπων με μακρόχρονη κοινωνική παρουσία, για να κάνουμε πράξη τα όνειρα για προκοπή των ανθρώπων της περιοχής μας».


Οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου σε όλα τα χωριά του Δήμου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
  • Με ζεστασιά, ευγένεια και καλή διάθεση για ενημέρωση τον υποδέχτηκαν οι κάτοικοι στα Ρετσιανά, Πέρα Καλεντίνη, Τυμπά και Διχομοίρι.
  • Φιλικοί, φιλόξενοι και με ιδιαίτερη διάθεση για διάλογο τον υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του Φράξου, της Καστανιάς και της Ελάτης.
  • Ευγενικά πρόσωπα, αυθεντικές ηπειρώτικες φυσιογνωμίες και ανοιχτές αγκαλιές συνάντησε ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι σύμβουλοί του και στον Ξηρόκαμπο, Ασφακερό, Βελεντζικό, Σκουληκαριά και Γιαννιώτι.
  • Την απλότητα, την καλοσύνη και την καλή διάθεση των κατοίκων τους επιφύλασσε η επίσκεψη τους και στην Μεγαλόχαρη , Κρύα Βρύση , Παλιόμυλο και Μεσόπυργο.
  • Ευγενικές και αληθινές συμπεριφορές του επιφύλαξε η ομολογουμένως θερμή υποδοχή των κατοίκων της Άνω Πέτρας!
  • Ζεστές, ανθρώπινες και πολύ συγκινητικές οι στιγμές στην επίσκεψή του στο Δημαριό και το Παλαιοχωράκι!
  • Αξιόλογοι άνθρωποι με το χαμόγελα διαρκώς στα χείλη τους υποδέχτηκαν τον δήμαρχο της καρδιάς τους στις περιοχές Χελώνα - Μανιφαβέικα - Περδικορράχη - Κλειδί.